måndag 23 september 2013

Sökes: Nålbindningsforum!

Hej kära läsare!
Hösten kommer med stormsteg och här i nordvästra Sverige börjar mörket visa sin sida, mer och mer. Detta innebär både att tända ljus och att nålbindningen står i fokus. Det är ju så att vintern kommer knacka på dörren om några månader och då är det så härligt med ordentliga nålbundna vantar, mössa och en å annan tröja!

I denna tid på året så är det även härligt att skapa kontakter och få prata med andra nålbindnings entusiaster eller intressenter, vilket kommer till huvudrubrikens; Sökes: Nålbindningsforum!
Nu söker jag i land/länder och med lykta efter fler nålbindnings intresserade eller nyfikna att kunna chatta med på olika forum. En annan tanke är; Finns det något forum som endast håller på med nålbindning?

I dagsläget har jag funnit att det finns grupper på facebook som det snabbt hördes ett klick och vips går det att bli medlem. Där går det att se och läsa vad andra har skrivit, deras tankar, frågor och att få beskåda deras alster. Riktigt härligt och inspirerande!
Sedan har minst två personer tipsat min om forumet: Ravelry.
>https://www.ravelry.com/
Där tog jag chansen att bli medlem, vilket jag nu är, men där känns det som att leta i en djungeln efter nålbindning. Någon som kan lära mig? Tipsa mig?
Den sista forumet som jag har hört talas om och är nu medlem i är: Craftster
>http://www.craftster.org/
Där får du söka efter nålbindning, fast på olika språk så kan du komma till olika rubriker med chatt. Här ber jag gärna också om hjälp!


Sammanfattningsvis så finns det en start av nålbindningsforum; sök nålbindning eller liknande ord på facebook. Eller bli medlem på Ravelry eller Craftster. Dock återstår frågan fortfarande; var finns ett fourm med endast nålbindning?
Skriv gärna en kommentar!

Ha en härlig nålbindningsdag och kväll!

4 kommentarer:

 1. Yahoo, finns ett med, jag var där några gånger men det kändes krångligt så jag avvek.
  Instagram ? Jag gillar det men det pratas mindre.

  SvaraRadera
 2. Man kan ju alltid starta en egen grupp för nålbindning på Ravelry :)

  SvaraRadera
 3. Det finns en Ravelrygrupp: 'nalbinders on ravelry'
  http://www.ravelry.com/groups/nalbinders-on-ravelry

  SvaraRadera
 4. Hej alla!
  Tack så otroligt mycket! Just i denna stund så kollar jag upp på ravelry och wow, det är otroligt inspirerande att klicka runt och se och läsa allas nålbindningsprojekt! Rekommenderar!
  Eventuellt ska jag spana in på instagram ^^ Ett steg i taget!
  Hade bäst alla!

  SvaraRadera